Мова |
ПРЕДСТАВЛЯЄМО
крафтового ПИВОВАРНІ
продуктивністю 1000 літрів за одне варіння
Результат розрахунку вартості пивоварні:
робочий об'єм пивоварні: | 1000 літрів |
---|---|
ціна варильного цеху: | 17640 $ |
ціна ЦКТ (1шт.): | 4180 $ |
кол-во ЦКТ: | 2 шт. |
вартість ЦКТ: | 8360 $ |
ціна гідроциклону: | 3 510 $ |
ціна бака гарячої води: | 2290 $ |
ціна бака крижаної води: | 2360 $ |
проточний охолоджувач сусла: | 1430 $ |
ціна CIP-кегомойкі: | 3330 $ |
СИП станція: | 4290 $ |
ціна дробарки: | 840 $ |
Вартість даної комплектації пивоварні: | 44 050 $ |
Робочі параметри варильного порядку на 1000 літрів:
Технічні параметри пивоварні:
Вихід сусла за одне варіння, л | 1000 |
Обсяг сусловарочному чана, л | 1600 |
Обсяг фільтрувального чана, л | 1600 |
Потужність нагріву, кВт | 60 |
Продуктивність насоса, м3 / год | 42 |
Параметри мішалки |
30 об / хв; 180 н / м |
Потужність двигуна мішалки | 1,1 кВт |
Параметри розпушувача |
3,5 об / хв; 420 н / м |
Потужність двигуна розпушувача | 0,5 кВт |
Розміри агрегатів пивоварні:
Діаметр трубопровідної обв'язки, мм | 42 |
Діаметр варильного чана, А | 1260 |
Діаметр фільтр-чана, B | 1610 |
Висота варильного цеху, C | 3100 |
Відстань між чанами, D | 1000 |
Принципова схема пивоварні:
Warning;) Все представлене Вашій увазі обладнання проводиться силами і на виробничих потужностях РОЗА ВІТРІВ ™
Кожен виріб (його проект) не є догматом!
За Вашої задумом, ми спроектуємо і виготовимо унікальне обладнання, відповідне кінцевої мети:
♦ продуктивність - від домашнього до промислового;
♦ автоматизація всього процесу виготовлення кінцевого продукту (ми вкладаємо в метал розум і самостійність, при виробництві планованого продукту, що виключає випадковість і людський фактор в його серійному виробництві!)
♦ дизайн;
♦ додаткові функції;
♦ унікальні модифікації і "Ваші брендові фішки"
♦ система вентиляції виробничих приміщень!
♦ Ми робимо все відповідально, під ключ!
Крафтового пиво - ремісниче пиво!
Маленька, мобільна "крафтового" пивоварня, на якій варяться комерційні сорти пива, розлівается в кеги і пляшки. Відпрацьовуються рецепти для їх маштабування на великих пивоварнях.
Сьогодні слово крафтового стало дуже модним, і його використовують для виділення ексклюзивних категорій товару. Так з'явилися крафтовий віскі, крафтове вино, крафтові сири, NEW !!! дієтичне крафтового молекулярне копчення! - скоро буде у всіх пабах!
Раніше було прийнято просувати свою продукцію як екологічно чисту, а тепер - як крафтового. Цим успішно користуються маркетологи, легко змінюючи прикметники "дизайнерський" і "ексклюзивний" на "крафтового". Не завжди це доречно, але прямої заборони на це немає.
Варильний порядок на 1000 літрів за варіння
Варильний порядок міні-пивоварні призначений для варіння солодового сусла настойним методом затирання будь-яких сортів пива. Повний обсяг чанів варильного порядку складає 1600 літрів, що дозволяє варити сусло високої щільності, або отримувати до 1300 л. готового сусла малої і середньої щільності.
Варильний порядок в базовій комплектації складається з двох агрегатів: заторно-сусловарочному котла і фільтр чана. Варильний порядок може бути трехагрегатним - з додаванням вірпула, може бути чотирьох агрегатних з додаванням бака гарячої води або окремого отварочном котла та інших ємностей за запитом клієнта.
Варильний порядок на 1000 літрів готового сусла може включати в себе:
- Заторно-сусловарочний котел об'ємом 1600 літр;
- Фільтр-чан об'ємом 1600 літр;
- Вирпул 1600 літр;
- Отварочном котел об'ємом 30-50% від основного заторного;
- Трубопровідна обв'язка чанів;
- Насос (и) перекачування затору / сусла;
- Пульт управління варильних процесом.
- Робочу площадку зі сходами.
Оснащення агрегатів міні-пивоварні:
Заторно-сусловарочний котел:
Заторно-сусловарочний чан виконаний з харчової нержавіючої сталі марки AISI-304 з високим ступенем полірування (до дзеркального блиску). Зварні шви полірованими до достатній мірі. Чан має сорочку нагріву затору / сусла по всьому діаметру і конусу вручений ємності. Теплоносій - харчової пропіленгліколь. Нагрівання теплоносія забезпечують легкозмінним електричні тени. Управління нагрівом електронне з системою захисту від перегріву теплоносія і пригорання сусла. Сорочка нагріву теплоізольована пінополіуретаном і накрита зовнішньою оболонкою з харчової нержавіючої сталі.
Заторно-сусловарочний чан обладнаний мотор-редуктором з мішалкою затору, оглядовим люком, підсвічуванням всередині чана, пультом управління температурними паузами, миючої головкою з підключенням до СІП-мийки.
Чан призначений для затирання дробини настойним методом і кип'ятіння сусла з хмелем. При наявності додаткового чана можливо затирання затору також і отварочним методом. Чан так само може нагрівати або кип'ятити воду для миття всього обладнання пивоварні.
Оснащення:
-
Мішалка затору з мотор-редуктором;
-
Внутрішнє освітлення;
-
Миюча головка (ротаційна);
-
Оглядовий люк;
-
Вентиляційний трубопровід з шибером.
- Теплоізоляція (пінополіуретан).
Фільтр-чан:
Фільтраційний чан виконаний з харчової нержавіючої сталі марки AISI-304 з високим ступенем полірування (до дзеркального блиску). Зварні шви полірованими до достатній мірі. Чан має друге дно з однакових фільтрувальних пластин. Фільтрувальні пластини знімні. Фільтраційний чан теплоізольовані пінополіуретаном і накритий зовнішньою оболонкою з харчової нержавіючої сталі.
Фільтраційний чан обладнаний зрошувальних контуром для промивання дробини, мотор-редуктором з розпушувачем дробини, регулюванням обертів розпушувача (опція), оглядовим люком, підсвічуванням всередині чана, миючої головкою з підключенням до СІП-мийці, боковим люком для вивантаження дробини.
Оснащення:
-
Розпушувач дробини;
-
Внутрішнє освітлення;
-
Контур зрошення дробини;
-
Миюча головка (ротаційна);
-
Оглядовий люк;
-
Люк вивантаження дробини;
-
Вентиляційний трубопровід з шибером.
- Теплоізоляція (пінополіуретан).
Трубопроводи і насос:
Оснащення:
-
Трубопроводи діаметром 34 мм;
-
Крани напрямки потоків (9 шт);
-
Оглядовий скляна колба;
-
Насос перекачування затору / сусла;
-
Вхід затоки води;
-
Вихід в каналізацію;
-
Вихід сусла;
- Повернення миючої рідини на СИП-станцію.
Пульт управління варильних процесом:
Oснащення:
-
Загальний вимикач;
-
Контролер температури затору / сусла;
-
Вимикач насоса;
-
Частотний регулятор оборотів насоса;
-
Регулятор оборотів мішалки і розпушувача (доп. Опція);
-
Вимикач внутрішнього підсвічування.
- Контролер температури бойлера (доп. Опція)