Форфас для пивоварні.

 

Слово "форфас" перекладається як "Bright Beer Tank", скорочено BBT, а також як "Pressure storage tank". Пиво після процесу фільтрації та пастеризації потрапляє в форфасное відділення, точніше форфаси для пивоварні - танки (цистерни), звідки воно подається на розлив в пляшки або кеги.

 

форфас для пивоварні

Форфас мобільний застосовується для зберігання та реалізації пивної продукції в умовах торговельного пункту.

Застосовується для переміщення продукту (пиво, квас) до місця роздачі з можливістю підтримки заданої температури протягом тривалого часу за рахунок використання вбудованого холодильного агрегату.

Принцип дії форфасу. Форфас заповнюється продуктом через нижній патрубок при відкритому крані в кришці. Контроль заповнення проводиться візуально за рівнем в мірній трубці. По закінченню заповнення, крани перекриваються і в ємності створюється надлишковий тиск.


При перевищенні розрахункового тиску, спрацьовує запобіжний клапан, утримуючи тиск в межах заданих параметрів. Контроль тиску здійснюється візуально на манометрі в кришці. Форфас транспортують до місця роздачі продукту (магазини, мобільні точки продажу, торгові центри і т.п.) і підключають до електромережі.


Вбудований холодильник постійно охолоджує хладоноген, якій циркулює в сорочці форфасу. Термоізоляційний шар під декоративною облицюванням дозволяє звести до мінімуму нагрівання ззовні. В результаті продукт, залитий в форфаси, зберігає задану температуру, що значно збільшує термін зберігання.

 

Форфас

Найменування

Об'єм в літрах

Ціна $

Ф-600

600

2776

Ф-1000

1000

3680

Ф-2000

2000

5568

Ф-4000

4000

9440

 

Базова конструкція форфасу.

 

Форфас являє собою ємність, оснащену об'ємною сорочкою охолодження з спіральними направляючими, термоизолирующим шаром, і декоративним облицюванням. Матеріал використовується при виробництві - нержавіюча сталь AISI 304 (08Х18Н10 за класифікацією ГОСТ).

 

Форфас встановлений на рамі з чотирма колісними опорами. Поруч з ємністю форфасах, на рамі, встановлений холодильний агрегат з'єднаний з сорочкою форфасах термоізольовані трубопроводами. Для обслуговування в кришці форфас вубудований овальний люк, якій відкривається у всередину.

 

Мийка здійснюється як в ручну через люк, так і з подачею миючого розчину через миючу голівку в кришці. Так само форфасах може бути підключений до станції CIP мийки для санітарної обробки в автоматичному режимі. Мобільні форфаси можуть бути виготовлені з будь-яким обсягом в діапазоні від 100 до 1000 літрів і необхідною комплектацією.

 

Габаритні розміри, на прікладі 500 литрового: 1000х850х1800 мм.
Обсяг: 500 л.
Матеріал: Хромонікелева сталь AISI-304.
Тиск: в корпусі 0,05 МПа, в сорочці 0,05 МПа, спрацьовування запобіжного клапана 0.1-0,01 МПа.


облаштування:


Овальний люк-лаз з кришкою, Трійник з постійно встановленої миючої головкою, затвором поворотним Dy 25, краном кульовим з манометром, Повітряний вентиль подвійної дії, для запобігання від вакууму і надлишкового тиску, Патрубок Dy 25 для наливу - слива пива, Уровнемер.


виконання:


Вертикальне, циліндричний, конічними піддонами, з пристроєм сорочки охолодження, робочим тиском - 0,05 МПа, патрубками входу-виходу теплоносія, На чотирьох колісних опорах, Зварювання в середовищі аргону, методом MIG і TIG, всі внутрішні зварні шви зашліфовані урівень, зовнішні оброблені за допомогою електрошліфовкі.