ПРЕДСТАВЛЯЄМО

крафтового ПИВОВАРНІ

продуктивністю 1000 літрів за одне варіння


Результат розрахунку вартості пивоварні:

 

робочий об'єм пивоварні: 1000 літрів
ціна варильного цеху: 17640 $
ціна ЦКТ (1шт.): 4180 $
кол-во ЦКТ: 2 шт.
вартість ЦКТ: 8360 $
ціна гідроциклону: 3 510 $
ціна бака гарячої води: 2290 $
ціна бака крижаної води: 2360 $
проточний охолоджувач сусла: 1430 $
ціна CIP-кегомойкі: 3330 $
СИП станція: 4290 $
ціна дробарки: 840 $
Вартість даної комплектації пивоварні: 44 050 $

 

 

Робочі параметри варильного порядку на 1000 літрів:


Технічні параметри пивоварні:

 

Вихід сусла за одне варіння, л 1000
Обсяг сусловарочному чана, л 1600
Обсяг фільтрувального чана, л 1600
Потужність нагріву, кВт 60
Продуктивність насоса, м3 / год 42
Параметри мішалки 30 об / хв;
180 н / м
Потужність двигуна мішалки 1,1 кВт
Параметри розпушувача 3,5 об / хв;
420 н / м
Потужність двигуна розпушувача 0,5 кВт

 

Розміри агрегатів пивоварні:

 

Діаметр трубопровідної обв'язки, мм 42
Діаметр варильного чана, А 1260
Діаметр фільтр-чана, B 1610
Висота варильного цеху, C 3100
Відстань між чанами, D 1000

 

Принципова схема пивоварні:

 

Warning;) Все представлене Вашій увазі обладнання проводиться силами і на виробничих потужностях РОЗА ВІТРІВ ™

Кожен виріб (його проект) не є догматом!

За Вашої задумом, ми спроектуємо і виготовимо унікальне обладнання, відповідне кінцевої мети:



♦ продуктивність - від домашнього до промислового;

♦ автоматизація всього процесу виготовлення кінцевого продукту (ми вкладаємо в метал розум і самостійність, при виробництві планованого продукту, що виключає випадковість і людський фактор в його серійному виробництві!)

♦ дизайн;

♦ додаткові функції;

♦ унікальні модифікації і "Ваші брендові фішки"

♦ система вентиляції виробничих приміщень!

Ми робимо все відповідально, під ключ!
 

 

Крафтового пиво - ремісниче пиво!

 

 Маленька, мобільна "крафтового" пивоварня, на якій варяться комерційні сорти пива, розлівается в кеги і пляшки. Відпрацьовуються рецепти для їх маштабування на великих пивоварнях.

Сьогодні слово крафтового стало дуже модним, і його використовують для виділення ексклюзивних категорій товару. Так з'явилися крафтовий віскі, крафтове вино, крафтові сири, NEW !!! дієтичне крафтового молекулярне копчення! - скоро буде у всіх пабах! 

Раніше було прийнято просувати свою продукцію як екологічно чисту, а тепер - як крафтового. Цим успішно користуються маркетологи, легко змінюючи прикметники "дизайнерський" і "ексклюзивний" на "крафтового". Не завжди це доречно, але прямої заборони на це немає.

 

 

 

 

 

Варильний порядок на 1000 літрів за варіння

Варильний порядок міні-пивоварні призначений для варіння солодового сусла настойним методом затирання будь-яких сортів пива. Повний обсяг чанів варильного порядку складає 1600 літрів, що дозволяє варити сусло високої щільності, або отримувати до 1300 л. готового сусла малої і середньої щільності.

Варильний порядок в базовій комплектації складається з двох агрегатів: заторно-сусловарочному котла і фільтр чана. Варильний порядок може бути трехагрегатним - з додаванням вірпула, може бути чотирьох агрегатних з додаванням бака гарячої води або окремого отварочном котла та інших ємностей за запитом клієнта.

 

 

Варильний порядок на 1000 літрів готового сусла може включати в себе:

 

  • Заторно-сусловарочний котел об'ємом 1600 літр;
  • Фільтр-чан об'ємом 1600 літр;
  • Вирпул 1600 літр;
  • Отварочном котел об'ємом 30-50% від основного заторного;
  • Трубопровідна обв'язка чанів;
  • Насос (и) перекачування затору / сусла;
  • Пульт управління варильних процесом.
  • Робочу площадку зі сходами.

 

Оснащення агрегатів міні-пивоварні:

Заторно-сусловарочний котел:

 

Заторно-сусловарочний чан виконаний з харчової нержавіючої сталі марки AISI-304 з високим ступенем полірування (до дзеркального блиску). Зварні шви полірованими до достатній мірі. Чан має сорочку нагріву затору / сусла по всьому діаметру і конусу вручений ємності. Теплоносій - харчової пропіленгліколь. Нагрівання теплоносія забезпечують легкозмінним електричні тени. Управління нагрівом електронне з системою захисту від перегріву теплоносія і пригорання сусла. Сорочка нагріву теплоізольована пінополіуретаном і накрита зовнішньою оболонкою з харчової нержавіючої сталі.

Заторно-сусловарочний чан обладнаний мотор-редуктором з мішалкою затору, оглядовим люком, підсвічуванням всередині чана, пультом управління температурними паузами, миючої головкою з підключенням до СІП-мийки.

Чан призначений для затирання дробини настойним методом і кип'ятіння сусла з хмелем. При наявності додаткового чана можливо затирання затору також і отварочним методом. Чан так само може нагрівати або кип'ятити воду для миття всього обладнання пивоварні.

 

 

Оснащення:

 

  • Мішалка затору з мотор-редуктором;
     
  • Внутрішнє освітлення;
     
  • Миюча головка (ротаційна);
     
  • Оглядовий люк;
     
  • Вентиляційний трубопровід з шибером.
     
  • Теплоізоляція (пінополіуретан).

 

 

Фільтр-чан:

 

Фільтраційний чан виконаний з харчової нержавіючої сталі марки AISI-304 з високим ступенем полірування (до дзеркального блиску). Зварні шви полірованими до достатній мірі. Чан має друге дно з однакових фільтрувальних пластин. Фільтрувальні пластини знімні. Фільтраційний чан теплоізольовані пінополіуретаном і накритий зовнішньою оболонкою з харчової нержавіючої сталі.

Фільтраційний чан обладнаний зрошувальних контуром для промивання дробини, мотор-редуктором з розпушувачем дробини, регулюванням обертів розпушувача (опція), оглядовим люком, підсвічуванням всередині чана, миючої головкою з підключенням до СІП-мийці, боковим люком для вивантаження дробини.

 

 

Оснащення:

 

  • Розпушувач дробини;
     
  • Внутрішнє освітлення;
     
  • Контур зрошення дробини;
     
  • Миюча головка (ротаційна);
     
  • Оглядовий люк;
     
  • Люк вивантаження дробини;
     
  • Вентиляційний трубопровід з шибером.
     
  • Теплоізоляція (пінополіуретан).

 

 

Трубопроводи і насос:

Оснащення:

  • Трубопроводи діаметром 34 мм;
     
  • Крани напрямки потоків (9 шт);
     
  • Оглядовий скляна колба;
     
  • Насос перекачування затору / сусла;
     
  • Вхід затоки води;
     
  • Вихід в каналізацію;
     
  • Вихід сусла;
     
  • Повернення миючої рідини на СИП-станцію.

 

Пульт управління варильних процесом:

Oснащення:

 

  • Загальний вимикач;
     
  • Контролер температури затору / сусла;
     
  • Вимикач насоса;
     
  • Частотний регулятор оборотів насоса;
     
  • Регулятор оборотів мішалки і розпушувача (доп. Опція);
     
  • Вимикач внутрішнього підсвічування.
     
  • Контролер температури бойлера (доп. Опція)