Як кажуть: «Якщо ви полюбили пиво, то ця любов не пройде ніколи». Справжні любителі пива з задоволенням виберуть пиво в ресторані, якщо ресторан його готує сам в своїй мікро-пивоварні.


Наша компанія займається розробкою та виготовленням обладнання мікро-броварень для барів і ресторанів, які не тільки підвищать прибуток вашого закладу, але і зроблять його унікальним і улюбленим для великого числа старих клієнтів, а також допоможуть залучити нових.


Мікро-пивоварні виробляють пиво об'ємом від 50 до 500 літрів щодоби. В процесі виробництва слід дотримуватися трьох стадій, у процесі яких виникає ваше особливе свіжозварене пиво.


На мікро-пивоварнях виробляти пиво значно простіше, ніж на міні-пивоварнях. Солодовий концентрат у вигляді напівфабрикату являє собою практично готове пиво, а технологія по перетворенню його у відмінний готовий продукт проста і не вимагає великих витрат.


 


Ми виробляємо найнеобхідніше обладнання для мікро-броварень:


Комплекти лабораторного обладнання
Ємності для первинного бродіння
Технологічні ємності
Системи переливання пива.

 

Подача пива з мікро-броварень при ресторанах і барах зазвичай здійснюється прямо на барну стійку й у необхідні ємності.


Кожне обладнання ми підбираємо під запити замовника відповідно до його розмірами приміщення, бажаним об'ємом виробництва і багатьма іншими індивідуальними побажаннями. Наші консультанти відповідять на всі ваші питання і дадуть вичерпну інформацію з найбільш прийнятної моделі мікро-пивоварні для вашого бару чи ресторану.
Все наше основне і додаткове обладнання створюється з високоякісних матеріалів у повній відповідності до стандартів та норм пивного виробництва.


Висококваліфіковані майстри та інженери нашої компанії здійснюють не тільки розробку і створення устаткування для мікро-броварень, але і доставку, монтаж і пуско-налагоджувальні роботи до того моменту, коли ваша власна пивоварня почне виробляти ароматний і смачний напій.